A hónap Depósa Szegeden: Boldocki Marcell!


A hónap dolgozója szeptemberben Boldocki Marcell lett, aki már 2019 óta erősíti sorainkat, és kirobbanó energiával veti bele magát bármilyen munkába!

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Huhh hát nem számítottam rá egyáltalán, váratlanul ért a telefonhívásod. Nagyon örültem neki.

Szerinted miért lettél az?

Mert mindig lehetett rám számítani, a szabályokat betartva tudtunk együtt dolgozni, a partnerek visszajelzése is pozitív.

És mik a hobbijaid?

Sorozatok nézése japánul vagy angolul, fantasy sorozatok, thrillerek, pszichológiai horrorok, de a kedvencem a fantasy, mert a való világból kiemel, felszabadít, illetve más meglátást ad.

Munka alatt kaptál olyan pluszt, ami előnyödre vált?

Igen, most, hogy elkezdtem dolgozni úgy érzem, hogy beléptem a felnőttek világába. Illetve megismertem a jó menedzselést, mert a Meló-Depótól meg lehet tanulni a hr vezetést.

Miért minket választottál?

Itt több fajta munka van, mint máshol, 2019 július vége óta vagyok itt. Az elvárásom egy munkával kapcsolatban a tisztesség és megbízhatóság, ami itt teljesült is. Az irodán dolgozókkal bármikor beszéltem, családban éreztem magam, így a biztonságérzet miatt is maradtam.

Milyen munkát végeztél már általunk?

Építkezésen voltam, acélember voltam, zsákot pakoltam, leginkább fizikai munkát végeztem. De ezek jók voltak, mert a munkahely megbízott bennem, és felelősségteljesebb munkákat is rám bíztak, amiket önállóan tudtam végezni. Szerettem oda járni, hiszen a munkakörülmények maximálisan megfeleltek az elvárásaimnak.

Suli mellett hogy tudsz dolgozni?

Amikor nem volt órám, mindig tudtam menni dolgozni szerencsére, és a sulit is munkához igazítottam.

Milyen suliba jársz?

GTK pénzügy számvitel az alapszakom, a célom az, hogy pénzügyi szektorban dolgozhassak, mert van érzékem az ilyesmihez. Édesapám gazdasági területen dolgozik, és kamaszkorom óta besegítek neki.

Mi a véleményed a projektvezetőkről?

Eddig csak pozitív tapasztalatom van veled, veletek. Bármi problémám volt, azt meg tudtuk beszélni megoldást találva rá. A munkák közül igyekeztek a nekem megfelelőt megtalálni. Figyeltek a diákokra, a krízishelyzeteket is nagyon jól tudjuk kezelni együtt.


További híreink
Egyszerű receptek
november 15.
5 perces olvasmány

ZH-ra kell készülnöd és rengeteg a beadandód? Esetleg még dolgozol, edzel vagy találkozol a barátaiddal? Íme, néhány egyszerű, gyors recept, ami még így is beleférhet az időbeosztásodba!
Felejthetetlen élményekkel vár a magyar vidék!
június 22.
5 perces olvasmány

Ezen a nyáron fedezd fel Magyarországot!
Te mit fogadtál meg 2020-ra?
január 06.
6 perces olvasmány

Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!