A hónap Depósa Szegeden: Boldocki Marcell!


A hónap dolgozója szeptemberben Boldocki Marcell lett, aki már 2019 óta erősíti sorainkat, és kirobbanó energiával veti bele magát bármilyen munkába!

Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Huhh hát nem számítottam rá egyáltalán, váratlanul ért a telefonhívásod. Nagyon örültem neki.

Szerinted miért lettél az?

Mert mindig lehetett rám számítani, a szabályokat betartva tudtunk együtt dolgozni, a partnerek visszajelzése is pozitív.

És mik a hobbijaid?

Sorozatok nézése japánul vagy angolul, fantasy sorozatok, thrillerek, pszichológiai horrorok, de a kedvencem a fantasy, mert a való világból kiemel, felszabadít, illetve más meglátást ad.

Munka alatt kaptál olyan pluszt, ami előnyödre vált?

Igen, most, hogy elkezdtem dolgozni úgy érzem, hogy beléptem a felnőttek világába. Illetve megismertem a jó menedzselést, mert a Meló-Depótól meg lehet tanulni a hr vezetést.

Miért minket választottál?

Itt több fajta munka van, mint máshol, 2019 július vége óta vagyok itt. Az elvárásom egy munkával kapcsolatban a tisztesség és megbízhatóság, ami itt teljesült is. Az irodán dolgozókkal bármikor beszéltem, családban éreztem magam, így a biztonságérzet miatt is maradtam.

Milyen munkát végeztél már általunk?

Építkezésen voltam, acélember voltam, zsákot pakoltam, leginkább fizikai munkát végeztem. De ezek jók voltak, mert a munkahely megbízott bennem, és felelősségteljesebb munkákat is rám bíztak, amiket önállóan tudtam végezni. Szerettem oda járni, hiszen a munkakörülmények maximálisan megfeleltek az elvárásaimnak.

Suli mellett hogy tudsz dolgozni?

Amikor nem volt órám, mindig tudtam menni dolgozni szerencsére, és a sulit is munkához igazítottam.

Milyen suliba jársz?

GTK pénzügy számvitel az alapszakom, a célom az, hogy pénzügyi szektorban dolgozhassak, mert van érzékem az ilyesmihez. Édesapám gazdasági területen dolgozik, és kamaszkorom óta besegítek neki.

Mi a véleményed a projektvezetőkről?

Eddig csak pozitív tapasztalatom van veled, veletek. Bármi problémám volt, azt meg tudtuk beszélni megoldást találva rá. A munkák közül igyekeztek a nekem megfelelőt megtalálni. Figyeltek a diákokra, a krízishelyzeteket is nagyon jól tudjuk kezelni együtt.


További híreink
Célkitűzés hatékonyan
július 07.
7 perces olvasmány

Azt mondanunk sem kell, hogy az életünk célok nélkül elég kilátástalan fordulatot vehet, így mindenképpen érdemes rövid és hosszabb távú célokat is kitűznünk magunk elé!
Depós programajánló az első őszi hónapra
szeptember 05.
3 perces olvasmány

Nézzük, milyen programok várnak minket Budapest és környékén szeptemberben.
Csobbanjatok!
július 23.
6 perces olvasmány

Végre a jó idő is visszatért hozzánk! Ebben a kánikulában nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy szabadstrandon vagy egy fürdőben élvezni a napsugarakat a családunkkal vagy a barátainkkal.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!