Téli programok a két ünnep között és után

Csinálnál valamit a két ünnep között, vagy csak nem tudsz magaddal mit kezdeni télen? Elfoglaltságot keresel a karácsonyi evés és a szilveszteri ivás között, viszont fogalmad sincs, hogy mit tégy? 
Ha csupán helyeselni tudsz a kérdéseink kapcsán, akkor ez a cikk neked készül! Összegyűjtöttünk néhány szabadidős tevékenységet, amellyel elfoglalhatjod magadat a két ünnep között és után! 

A két ünnep között a sok közösségi programot követően szükséged lehet arra, hogy kicsit lelassulj, és a regenerálódásra összpontosíts! Ezen a szinten már a sütievés sem tesz boldoggá, már a Reszkessetek betörők főcímdalának kezdetén kinyomod a tévét, így rosszabb esetben unatkozni is kezdhetsz.

Szánkózz! Amennyiben van hó…igen, tudjuk, ez nem annyira jellemző az elmúlt években, de ha esetleg az ország északabbi részében laksz, akkor semmiképpen ne hagyd ki ezt a programot!

Ha a szánkózás nem a te műfajod, és valami különleges, de annál hasznosabb programra vágysz, akkor próbáld ki magad az önkéntességben! Menj, és sétáltass kutyákat! Keress fel egy menhelyet, garantáltan nagy örömmel fogadnak majd! Szükség van minden segítségre, kiváltképp az ünnepek alatt. Ez egy win-win helyzet, hiszem mind embernek, mint állatnak egy szeretetbomba program lehet.

Amennyiben szeretnéd kiélni a ki nem adott kreativitásod, fess, írj, költs verset, komponálj dalt, vagy akár forgass filmet! A okoseszközeink már hozzánk vannak nőve, fogd a telefonod, találj ki egy kompozíciót, és valósítsd meg! Tedd egyedül, vagy akár többen: ha embereket toborzol a folyamathoz, akkor sokkal összetettebb filmeket is összetehettek! Lehet egy kamerás, világosító, illetve szereplők is! Hidd el, ezt még a Tiktok is imádni fogja!;)

Abban az esetben, ha egy jelentősebb kikapcsolódásra lenne szükséged, amikoris ki kell mozdulnod a mókuskerékből, akkor utazz! Pakold össze a dolgaid, keress egy utazási célt, majd utazz oda! Ha valami extra élményre vágysz, akkor bökj csukott szemmel a térképre! Az első találat a hely, ahova el kell utazz! Amennyiben barátokkal teszed, találjatok ki szabályokat, amelyekkel izgalmasabbá tehetitek az utazást is: legyen szó arról, hogy csak tömegközlekedéssel utazhattok, vagy esetleg arról, hogy minden célpontnál szelfis dokumentációt kell készítsetek, ennek csak a képzeletetek szabhat határt!
Ha jelenleg egy tényleges utazás nem fér bele, akkor irány a VR világa! Keress a közeledben egy olyan helyet, ahol ki lehet próbálni ezeket az eszközöket, és pöröghet is a játék. Abban biztos lehetsz, hogy amennyiben még nem próbáltál ilyen szemüveget, akkor emlékezetes élményben lesz részed: egy másodperc alatt ugrasz bele különböző világokba, feladatokba, és helyezkedhetsz különböző karakterek testébe egy-egy epizódnyi játék erejéig.

Amennyiben inkább az otthoni kikapcsolódás híve vagy, akkor gondolj nagyon egyszerű dolgokra! Nézz olyan filmet, amely ténylegesen érdekel, és leköt. Válassz ki egy ismeretlen sorozatot, és tarts maratont! Olvass könyvet. Tanulj meg egy új hobbit: kötés, varrás, főzés, sütés.

Ha esetleg szeretnéd leadni az ünnepek alatt felszedett kilókat, akkor pedig mozogj! Keress egy számodra szimpatikus sportot, mozgásformát és csapj bele! Az internet tele van ingyenes, és tényleg hasznos videósorozatokkal és cikkekel minden mozgás tekintetében, így még az sem lehet kifogás, hogy egyedül nem mersz belevágni, hiszen melletted lesz egy online edző! 


További híreink
Július hónap dolgozója Budapesten: Girán Kyra Anna
augusztus 06.
1 perces olvasmány

A budapesti július hónap dolgozója Girán Kyra Anna lett, mivel munkahelyén hatalmas segítségére van a csapatnak.
Érvényesítsd a Meló-Depó tagságod a 2018/2019. I. félévre!
szeptember 04.
1 perces olvasmány

Ha felvetted a matricád, rögtön tudod érvényesíteni a tagságod az irodáinkban! ;)
Mit vigyünk a nyaralásra, avagy hogyan csomagoljunk helytakarékosan
augusztus 12.
4 perces olvasmány

„Napfény járja át a szívem újra, csak egy szál bikinit hoztam el az útra…”
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!