Az előző hónap Depósa nem más, mint Nagy Réka!


Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Nagyon meglepődtem! Pont dolgoztam, amikor kaptam az emailt, és hirtelen azt hittem a heti beosztás érkezett, amire akkor még nem adtam le ráérésem, de aztán kellemes meglepetés ért miután elolvastam. Nagyon jó érzés és egyben jó visszajelzés számomra! Szoktam a munkahelyemen is jó visszajelzést kapni, de ez különösképpen jól esett és annál inkább meglepett.

Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

Nagy Réka vagyok, 21 éves, Szegeden élek és a Szegedi Tudományegyetemen tanulok kereskedelem és marketing szakon. Mindennek ellenére teljesen más szakterületen dolgozom, mint amit tanulok. Medicovernél dolgozok Call Centerben többféle munkakörben. Legfőbb feladatunk a lemondások és időpont foglalások kezelése és egyeztetése ügyfelekkel, de sokszor lehet látni a nevem back office feladatoknál, illetve a céges kapcsolattartók is jól ismerik már a nevem.

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?

Nem sokszor tekintek a Medicoverre úgy, mint tipikus munkahely, a kollégáknak, illetve a csoportvezetőknek hála, akik ha a legbonyolultabb üggyel érkezem hozzájuk is, mosolyogva fogadnak és segítenek megoldani a fennálló problémát. Pont emiatt sem teher bejárni, bár természetesen ott is oda kell figyelni, mint minden munkahelyen, de szívesen jár be az ember! A nagyon rugalmas műszakoknak hála lehetőség van suli előtt, után vagy akár 2 óra között is dolgozni, ráéréstől és egyetemi óráktól függően, ami igencsak megkönnyíti a kettő összehangolását.

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?

Szerintem minden olyan diáknak tudnám ajánlani, aki szeret emberekkel dolgozni és segíteni nekik. Ha már megvan ez a tulajdonságod akkor már csak a rendszerek ismerete szükséges és sínen is vagy. Sokszor precíz munkát és odafigyelést igényel, de ha esetleg elakadnál, akkor is mindig találsz magad mellett segítő kezeket.

És egy utolsó, mit tanácsolnál a jövő nemzedékének?

Biztos vagyok benne, hogy minden ember számára van egy olyan munkahely, mint nekem a Medicover, ahova szeret bejárni és örömmel gondol rá, úgyhogy; Legyetek nyitottak, ne féljetek kipróbálni új dolgokat, új környezetbe lépni!! Én is így tettem több, mint fél éve és most a Hónap Depósaként válaszolok erre a kérdésre!:)


További híreink
Magyar Kupa Final Four
április 09.
4 perces olvasmány

„Egészen a 45. percig azt éreztem, hogy jól kézilabdázunk, fantasztikus első félidőnk volt. Nehéz ilyenkor értékelni egy ilyen mérkőzést..."
A hónap dolgozója Szegeden: Gutási Bence
szeptember 30.
4 perces olvasmány

A hónap dolgozója Szegeden: Gutási Bence
A marketing mosodája: greenwashing és pinkwashing
október 25.
4 perces olvasmány

Ahogy a mondás is tartja, ők „mossák kezeiket”. Mármint teszik ezt zöld vagy rózsaszín szappannal azok a nagyvállalatok, amelyek valótlan állításokkal próbálják növelni népszerűségüket.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!