A július hónap Depósa Budapesten: Maris Dóra


Mesélj egy kicsit magadról, jelenleg mit tanulsz, és mik a feladataid a munkahelyeden?

Maris Dórának hívnak, 17 éves vagyok és jelenleg Kiskunfélegyházán tanulok emelt angol szakon. A munkahelyen a feladataim közé tartozik a munkatársaim adminisztratív feladatainak elvégzése (rendelések rögzítése, táblázatok feldolgozása e-mailek megválaszolása.)

Mi az, amit szeretsz a munkádban?

Legjobban a munkámban a családias légkört és a többiek segítőkészségét szeretem és azt, hogy bármivel tudok hozzájuk fordulni.

Hogyan oldod meg, hogy beleférjen a munka a szabadidődbe a tanulás mellett?

Én ezt a munkát nyári munkaként csinálom, ezért a tanulás nem okoz gondot, de a sok más elfoglaltságom is belefér az időmbe, gondolok itt a kresz vizsgára és a barátaimmal, családommal tervezett programokra.

Hogyan érzed, formált rajtad ez a munka, értek olyan tapasztalatok, amiket tudsz kamatoztatni a jövőben?

Mindenképpen formált. Először is megtanított a felelősségvállalásra, arra, hogy egy kicsit hozzászokjak a munka világához és az önállóságra, hogy az éppen adódó dolgokat el tudjam egyedül is intézni.

Megosztanál velünk valamilyen szórakoztató történetet, ami a munkahelyeden történt?

Egy történetet nem tudnék kiemelni, de rengeteget nevettünk és beszélgettünk együtt az éppen aktuális történésekről.

Mit tanácsolsz egy olyan embernek, aki most keres diákmunkát?

Először is azt tanácsolnám, hogy keressen egy olyan munkát, amiben jól is tudja érezni magát és próbálja meg az egész folyamatot egyedül megoldani, legyen nyitott és határozott.

Mi a véleményed a Meló-Depóról és a project vezetődről?

Személy szerint meg voltam elégedve a Meló-Depó szolgáltatásaival és a projektvezetőmmel is egyaránt, ha kérdésem volt bizalommal fordulhattam hozzájuk és segítettek elintézni, hogy gördülékenyen találjak diákmunkát és ehhez minden szükséges információval elláttak.


További híreink
Vegyszermentes védekezés a rovarok ellen, hogy csípésmentes legyen a nyár!
június 30.
4 perces olvasmány

A nyári időszak nem csupán a szabadságról, a strandolásról és a fesztiválokról szól, ellenben megvan ennek is a maga árnyoldala: tombol a hőség, ellepnek mindent a bogarak, megjelennek a vérszívók.
THE EMPLOYEE OF THE MONTH - Ibrahim Alaa Eldin
március 11.
1 perces olvasmány

The employee of the month in February is Ibrahim Alaa Eldin. He is doing his job very well and our project managers can always count on his cooperation and work.
Karácsonyi quiz
augusztus 22.
3 perces olvasmány

Oda és vissza vagy a karácsonyi filmekért, zenékért? Imádod a hangulatát, a forrlat bort, a karácsonyi vásárokat? Nézzük meg, mennyire vagy karácsony fan!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!