Tavaszi programajánló

Mindannyian reménykedünk benne, hogy a nagy hófúvások után tényleg megérkezik a tavasz, a maga melegével és élvezhetjük az arcunkra sütő napsugarak feltöltő erejét.

A hideg, téli időszakban főleg olyan helyekre jár az ember szívesen, ahol meleg van, forró csokizhat ihat egy teát, illetve a takaró alatt érezzük legkomfortosabban magunkat.  De végre beköszönt a tavasz, és rengeteg kültéri programlehetőség nyílik meg előttünk.

Mi összegyűjtöttünk nektek pár ilyen programlehetőséget, amik garantáltan feldobják a kedved, ezután a borús évszak után, amit magunk mögött hagyunk.

1. Látogass el az egyik budapesti kilátóhoz!

Budapesten számos kilátó megtalálható, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik az egész városra, amit csodálva kikapcsolhatunk, elengedhetjük a mindennapi terheket. Ilyen például a Citadella, a Gellért-hegyen vagy az Erzsébet kilátó (ami főváros legmagasabb pontján található), a János-hegyen.

2. Sportolj a szabadban! Fuss, görkorcsolyázz, biciklizz, gördeszkázz!

Végre kint is sportolhatsz, nem kell a futópadon ”rónod a köröket”, és a szobabiciklit is elteheted jövő télre. Irány a legközelebbi park ahol van futópálya!

Menj ki a Népligetbe, a Margitszigetre vagy akár a Bikás parkba és már indulhat is a nyári alak visszaszerzése, megformálása.

3. Jógázz a szabadban!

Egyre bővül az olyan jellegű események száma, ahol részt vehetsz egy szabadtéri jógafoglalkozáson, oktatókkal vagy akár egy jógázni kívánó társasággal. 

De ha te inkább egyedül szeretnéd nyújtani és erősíteni az izmaidat, kikapcsolni az elmédet, ezt is megteheted, kapd fel a jóga szőnyegedet és irány a Duna-part, vagy egy csendes park.

4. Piknikezz!

Fogd meg az első pokrócot, amit otthon találsz, a hűtőt kösd a hátadra az egyik vagy több barátoddal együtt és irány a szabad!

5. Kávézz, ebédelj egy olyan helyen, aminek van terasza és kiülhetsz a barátnőddel, barátoddal egy jó kis traccs parti erejéig.

Kutasd fel Budapest vendéglőit, ahol van tetőterasz és a friss levegő, a kávé és a jó társaság mellett a panorámát is élvezheted.

6. Hagyd el a várost!
Nem árt a változatosság, látogass el Szentendrére, sétálgass céltalanul az utcákon, egyél egy lángost, igyál egy hideg üdítőt és merülj el a hely hangulatában.

Vagy kirándulj Zebegényben, a Dunakanyarban, élvezd a jó időt és látványt, amit a hely természetes szépsége nyújt.  

7. Menj el egy szabadtéri koncertre!

Mindjárt itt van a Budapesti Tavaszi Fesztivál, rengeteg programlehetőséggel, szabadtéri koncertekkel, ahol a komolyzenétől a könnyűzenéig szabadon válogathatsz az előadók között.   

 

Töltsétek kellemesen, a feltöltődés jegyében a tavaszt!   


Gábor Babett, projektvezető asszisztens


További híreink
Alkotás, mint terápia: ezért érdemes Neked is kreatív hobbit keresned!
október 10.
8 perces olvasmány

Érzed, hogy kreativitásban nincs hiányod, de nem tudod kihasználni? Segítünk hogyan tehetnéd meg!
Tavaszi kirándulás: látogass botanikus kerteket!
március 13.
4 perces olvasmány

Ahogy meghalljuk azt a szót, hogy botakinus kert, rögtön beugrik a Füvészkert, ami pedig A Pál utcai fiúk regény gondolatát vonzza magával.
Mit nyersz ha külföldön tanulsz vagy dolgozol?
július 16.
4 perces olvasmány

Milyen előnyökkel jár a külföldi tapasztalatszerzés és miért érdemes már diákként kipróbálni.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!