"Nem kell annyi szuperhős" - Filmajánló: Venom

Nem is olyan rég a Sony Pictures által egy igencsak megosztó hír látott napvilágot: úton van az új Venom film, de Pókember szereplése nélkül. Lássuk pár szóban, milyenre sikeredett!

A Pókember nélküli Pókverzum ötlete érthető módon nagyon megosztotta a közönséget, főleg az internet népét, de azért sokan bizakodva álltak a főgonosz-főszereplő ötlethez. Többen attól rettegtek, hogy olyan borzalmas Venom karaktert kapunk, mint 2007-ben. Valószínűleg mindenkinek, aki látta a Pókember 3. részét, annak örökre az emlékezetébe égett, ahogy a belógó hajú Tobey Maguire próbálja eladni magát „rosszfiú”-ként. Itt az alap ötlet annó az volt, hogy amikor Peter felölti a szimbióta-ruhát, a személyisége egyre jobban kezdjen el hasonlítani Brockéra.

Ezzel szemben az új Venom film kifejezetten ütősre sikeredett! Egy érdekes történetet tudott bemutatni a szuperhős-ellenség szerepeltetése nélkül. Megismerhettük az Eddie és Venom közötti kapcsolat kialakulását, formálódását, annak előnyeit és hátrányait is egyaránt. A film látványban sem volt utolsó, főleg 3D-ben. A CGI hatalmas fejlődésen ment keresztül 2007 óta, az Eddie és Venom közötti párbeszéd megjelenítése pedig egyszerűen zseniális.

Sajnos a filmet nem lehet SPOILER-ek említése nélkül igazán kibeszélni, tehát menj el a filmre, ha:

  • szereted a Marvel filmeket,
  • szereted a szupergonoszokat,
  • kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet leszoktatni egy benned élő szimbiótát az emberek fejének megevéséről.


A filmet mindenképpen ajánljuk! (Bónuszként a türelmesek két ajándék stáblistás jelenetet is láthatnak, megéri bent maradni!)

Képek forrása: https://marvelmagyarorszag.blog.hu

További híreink
Benti hobbik a mindennapokra!
február 08.
6 perces olvasmány

Kint a hideg, a lakásban kellemes meleg, de mivel üssük el hasznosan a bent töltött időt?
Mozogj hidegben is!
november 08.
2 perces olvasmány

„Reggel még sötét van és hideg… este már sötét van és hideg… napközben tanulok és/vagy dolgozom…a délután a barátoké, esetleg a tanulásé…tehát nekem nincs időm edzeni…”
A világ legfurcsább sportjai
szeptember 08.
5 perces olvasmány

Érdekelnek a sportok, és nem is gondoltad, hogy van, amit nem ismersz? Összeszedtünk párat!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!