"Nem kell annyi szuperhős" - Filmajánló: Venom

Nem is olyan rég a Sony Pictures által egy igencsak megosztó hír látott napvilágot: úton van az új Venom film, de Pókember szereplése nélkül. Lássuk pár szóban, milyenre sikeredett!

A Pókember nélküli Pókverzum ötlete érthető módon nagyon megosztotta a közönséget, főleg az internet népét, de azért sokan bizakodva álltak a főgonosz-főszereplő ötlethez. Többen attól rettegtek, hogy olyan borzalmas Venom karaktert kapunk, mint 2007-ben. Valószínűleg mindenkinek, aki látta a Pókember 3. részét, annak örökre az emlékezetébe égett, ahogy a belógó hajú Tobey Maguire próbálja eladni magát „rosszfiú”-ként. Itt az alap ötlet annó az volt, hogy amikor Peter felölti a szimbióta-ruhát, a személyisége egyre jobban kezdjen el hasonlítani Brockéra.

Ezzel szemben az új Venom film kifejezetten ütősre sikeredett! Egy érdekes történetet tudott bemutatni a szuperhős-ellenség szerepeltetése nélkül. Megismerhettük az Eddie és Venom közötti kapcsolat kialakulását, formálódását, annak előnyeit és hátrányait is egyaránt. A film látványban sem volt utolsó, főleg 3D-ben. A CGI hatalmas fejlődésen ment keresztül 2007 óta, az Eddie és Venom közötti párbeszéd megjelenítése pedig egyszerűen zseniális.

Sajnos a filmet nem lehet SPOILER-ek említése nélkül igazán kibeszélni, tehát menj el a filmre, ha:

  • szereted a Marvel filmeket,
  • szereted a szupergonoszokat,
  • kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet leszoktatni egy benned élő szimbiótát az emberek fejének megevéséről.


A filmet mindenképpen ajánljuk! (Bónuszként a türelmesek két ajándék stáblistás jelenetet is láthatnak, megéri bent maradni!)

Képek forrása: https://marvelmagyarorszag.blog.hu

További híreink
Merészkedj elő a csigaházból – így kövesd a lassú divatot
október 13.
5 perces olvasmány

Itt az ideje felébredni, és végre belátni, hogy a fast fashion, vagyis az olyan üzletek, mint a H&M, Zara, Shein és társaik fenntarthatatlanok környezeti szempontból.
Gasztroajándékok otthon, egyszerűen
december 16.
5 perces olvasmány

Ha még semmi ötleted sincs, de szorít az idő, akkor mutatunk párat, ami olcsó, egyszerű és remekül személyre szabható!
Egészségügyi problémák és azok ellenszerei az irodai környezetben
március 10.
3 perces olvasmány

Nagy lehet az esélye, hogy a folytonos, elmélyült irodai munka közepette, bele sem gondolunk, hogy milyen veszélyei, az egészségre káros hatásai lehetnek a nem helyes munkavégzésnek.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!