Rendeld meg most a karácsonyi ajándékot olcsóbban!

Lassan ismételten elérkezik a karácsony, és diákként nem engedhetjük meg magunknak, hogy több ezer forintért vegyünk meg a legújabb high-tech cuccokat a szeretteinknek. Erre tökéletes megoldást nyújt az online felületekről való vásárolás, ahol akár 1 dollárért is megvehetjük azt az apróságot, ami a boltokban már a drágább kategóriába tartozna.

Csak egy a bökkenő, hogy a kiszállítási idő nem 3 munkanap, hanem akár 1 hónapot is igénybe vehet. Ezért fontos, hogy előrelátóak legyünk és már most megrendeljük az ajándékokat.

Most kifejezetten azok közül az apróságok közül válogattunk nektek, amelyek 1 dollárba vagy kevesebbe kerülnek. Jó szemezgetést!

1. Laptopba bedugható lámpa

Azoknak ez nagyon praktikus ajándék, akik még este is bújják a monitort, dolgoznak, chatelnek. Óvjuk szeretteink látását ezzel a kis aprósággal!

2.   Fülhallgató és töltő tartó

Ki ne bajlódna állandóan ezzel a két dologgal a táskája alján, ráadásul mindenbe belegabalyodnak, vagy eltűnnek a női táskák rejtelmeiben. Itt a megoldás!3.   Ékszerből sosem elég

Tele vannak különbféle ékszerekkel, nyakláncokkal, fülbevalókkal, bokaláncokkal ezek a webshopok, a bőség zavarában szinte nem is lehet választani. Egy újabb apró kiegészítő pedig bárkinek, bármikor jól jöhet!4.   Egy órára mindenkinek szüksége van

Ezek az órák már inkább a 2 dolláros kategóriába tartoznak, de még így is bőven megéri.5.   Konyhai kellékek az anyukáknak:

A konyha ördögei mindig örülnek az újabb és újabb hasznos apróságoknak, melyek megkönnyítik az életüket a sütés-főzés közben.6.   Ha már karácsony, akkor karácsonyi díszek:

Ki ne fogyasztaná szívesebben az ebédet, ha így van tálalva már az evőeszköz is?

Ezeket a dekorációkat akár ti is elkészíthetitek szalvétából, így várni sem kell a postásra, illetve a kézzel készített ajándéknak külön hozzáadott értéke van.Ne feledkezettek el róla, hogy lassan itt a Black Friday is, amikor szintén ki lehet fogni kedvezményes áron a tökéletes karácsonyi ajándékot.

Jó vásárlást!

Képek forrása:
www.aliexpress.com , www.ebay.com; www.topchinaproduct.com

További híreink
Belföldi kirándulóhely tippjeink
július 21.
9 perces olvasmány

Összeszedtünk néhány kedvenc kirándulóhelyet Magyarországon belül - mi már leteszteltük őket, és nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. Böngészd át, hátha kedvet kapsz hozzá Te is! ;)
Színházi ajánló – ezeket az előadásokat ne hagyd ki az évadban!
március 26.
4 perces olvasmány

Március 27-én ünnepeljük a Színházi Világnapot.
A hónap dolgozója Miskolcon: Sándor Bence
augusztus 18.
3 perces olvasmány

Gratulálunk, Bence! Köszönjük a munkádat, számítunk rád a továbbiakban is!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!