INDULJON A FESZTIVÁLSZEZON! – AHOGY MI CSINÁLJUK

Lévén hogy fiatalok vagyunk, mi sem vetjük meg a nyári szórakozást, így természetesen az oly népszerű fesztiválokat sem. Sokan részt veszünk ezen a nyáron is ilyen eseményeken, lássunk hát néhány személyes példát és ajánlást ezek közül.

Gyöngyi tervei: Idén a debreceni Campus fesztivált fogom választani! Nagyon régóta terveztem, hogy elmegyek oda. Egyrészt Debrecen legszebb helyén tartják, a Nagyerdőn, másrészt pedig idén is olyan fellépők lesznek, akik az én és sok más barátom kedvencei közé tartoznak. Szuper, hogy a napi jegyekhez, és a bérletekhez egy diák számára is megfizethető áron lehet hozzájutni. Remélem nagyszerű hangulattal, és felejthetetlen élménnyel fogok gazdagodni az ott eltöltött 4 nap alatt. :)


A nyárvége kiSZINezése

 

Dorina: Eleinte azt gondoltam, mi sem állhat távolabb tőlem, mint a fesztiválozás - hiszen kit vonz a hatalmas tömeg, a sár, a fülledt meleg egy kis elő zenéért cserébe? Hát engem! Miután egész életemben visszafogott, jó tanuló lány voltam, az elmúlt hetekben rádöbbentem, hogy ez a nyár az utolsó, felelőtlen nyaram. Jövőre államvizsga, munka és mesterképzés, talán azt sem tudom majd a végére, fiú vagyok-e vagy lány. Így kihirdettem a baráti körben: irány a SZIN! Szerencsére nem tiltakozott egyikük sem; már a bérlet is a zsebünkben van. És tudjátok mit? Nagyon izgatott vagyok! Várom a hangulatot, a zenét, a bulit, az esti Szeged illatát...kezdődhet életem legpörgősebb nyara!

 

Timi: Idén, egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, meglátogatom a SZIN-t. Megvettem a páromnak is ajándékba a bérletet, úgyhogy augusztus végén indul a buli. Számunkra kedvelt kicsi és nagy együttesek lesznek a fellépők, ezért is éreztem úgy, hogy ezt nem hagyhatjuk ki. Mivel közel lakunk a helyszínhez, az Újszegedi Partfürdőhöz, így nem leszünk sátorozós bent lakók, de remélem így is sikerül majd átélni az igazi fesztiválélményt.

 

 

Lilla álma megvalósul: Idén nyáron két fesztivált is meglátogatok 1-1 napra. Ebben az évben leírtam a 100 álmomat/célomat és….ez lett az eredménye. Először a VOLT nulladik napjára megyek, aznap a Linkin Park lesz a főeladó, csak miattuk utazunk el Sopronba.  Nincsenek nagy elvárásaim, mert ez a banda már gyerekkorom óta a kedvenceim közé tartozik, rossz tuti nem lehet. Már 9-10 évesen a számaikat hallgattam kazettán és ritmusra takarítottam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulat lesz és alig várom már, hogy ott lehessünk. Kicsit később, július közepén pedig Velencére megyünk az EFOTT-ra. A Hurts együttes fog majd a szombati napon fellépni. Ők a tinédzserkoromhoz kötődnek, 2012-ben hallottam tőlük legelőször az Illuminated című számukat és azóta folyamatosan követem a pályafutásukat. Nagyon sok koncert felvételt láttam/hallottam Tőlük és biztosan nagyon színvonalas lesz az előadás.


Dóri élménye: Kapolcs, Művészetek Völgye. Pár évvel ezelőtt látogattunk el oda egy fellépés kapcsán, fogalmam sem volt, hogy mire számítsak, mit várjak, és egy egészen különleges fesztiválon vettünk végül részt. Az egész rendezvénynek attól volt különleges hangulata, hogy nem egy „kijelölt helyre” volt kikiáltva, kipakolva, hanem a falu maga alakul át – és ezt úgy kell érteni, hogy nem külön büfék vannak, hanem az ott lakók kertjébe térhetsz be egy kis hűsítőre, leülhetsz az általuk kipakolt padokra, nagyobb – és erre alkalmas – udvarokban pedig még koncertek is zajlanak, tele kényelmes, fetrengős babzsák fotelekkel. Mindenképpen tudom ajánlani annak, aki  egy nyugisabb, kevésbé zsúfolt környezetben szeretné hallgatni az évről évre bővülő zenei repertoárt.


További híreink
Based on true story - Igaz történeten alapuló filmek, könyvek
július 07.
4 perces olvasmány

Általában azért nézünk filmeket és olvasunk könyveket, hogy kiszakadjunk a saját életünkből, világunkból és felüdülésként elmerüljünk egy másikban.
Hasznos applikációk a fesztiválozásra
június 30.
2 perces olvasmány

Mielőtt elindulsz, ezeket mindenképpen töltsd le!
A nonverbális kommunikáció fontossága egy interjú során/munkahelyen/meetingen
szeptember 26.
4 perces olvasmány

A nonverbális kommunikáció fogalma senkinek nem ismertelen iskolai tanulmányai miatt, de mik azok, amikre érdemes odafigyelnünk fontos helyzetekben?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!