Január hónap dolgozója Szegeden: Vígh Bence

Bence több, mint egy éve végez kiváló munkát árufeltöltőként nálunk. Egy interjúban osztotta meg velünk tapasztalatait, meglátásait ezzel a feladatkörrel kapcsolatban.

Mondj pár szót magadról, mit tanulsz, milyen


munkát végzel nálunk?


Másodéves, történész hallgató vagyok, nemrég vettem fel a média minort is mellé. Elég jól össze lehet párosítani ezt a kettőt, mivel egész rugalmas. Egy CBA-ban dolgozom, ahol árufeltöltés és kasszázás is a feladatom néha, ha sokan vannak. Korábban is dolgoztam diákmunkán nyaranta, de ez az első, ami hosszabb távú. Szeretek itt dolgozni.

 

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?


Nem sok szabadidőm van, de akkor leginkább focizok. Eljárok edzeni és olyan eseményeken is részt veszek, ahol lehet csapatban játszani.

 

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?


A tanulmányaim is rugalmasak, de a boltban is azok: igyekeznek mindig úgy beosztani, hogy minél többet tudjak menni. Mostanában leginkább péntektől vasárnapig dolgozok, szünetekben akár minden nap vagy ahogy kellek.

 

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?


Sok mindenben fejlesztett ez a munka: sokkal közvetlenebb vagyok az emberekkel. Ha bejönnek, sokszor megkérdezik, merre találnak valamit vagy akciókról érdeklődnek, így ismeretlen emberekkel is tudnom kell beszélni.

 

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?


Főleg fiúknak ajánlanám, habár itt csak én vagyok fiú, a többiek lányok. A fizikai erőnlét lényeges, amikor áru érkezik. Egyébként elsősorban azoknak ideális, akik jól tudnak érvényesülni, kommunikálni, mindenkivel szót értenek és képesek kedvesen mosolyogni. Mindez nem csak a vevőkkel, hanem a munkatársakkal kapcsolatban is fontos. Közösen használunk eszközöket, amik miatt időnként egyeztetni szükséges, váltott műszaknál pedig át kell tudni venni a megkezdett munkát.

 

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

 

Meg vagyok vele elégedve, dolgoztam másik diákszövetkezetnél is, de ott nem voltam sokáig. Szerintem minden megfelelően működik, megkapok itt mindent, ami kell.


Köszönjük, hogy válaszoltál a kérdésekre, még egyszer gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Ha szeretnél egyszer Te is a hónap dolgozója lenni, akkor nézz szét munkalehetőségeink között és jelentkezz mielőbb!


További híreink
Így győzd le a tavaszi fáradtságot
március 06.
4 perces olvasmány

Lassan már tényleg itt a tavasz. A nappalok hosszabbak lesznek, a téli bundát felváltják a kiskabátok, a havas tájakat az ébredő természet…
Vállalkozás diákként? Simán lehetséges!
november 02.
5 perces olvasmány

Diákként vállalkozni nagy falatnak tűnhet, de igazából nem olyan nagy kunszt - csak tudd, hogy mit csinálsz!
Március hónap Depósa nem más, mint Varga Balázs!
április 27.
1 perces olvasmány

Március hónap Depósa Varga Balázs! Ha érdekel a története, akkor kattints a linkre!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!