Január hónap dolgozója Szegeden: Vígh Bence

Bence több, mint egy éve végez kiváló munkát árufeltöltőként nálunk. Egy interjúban osztotta meg velünk tapasztalatait, meglátásait ezzel a feladatkörrel kapcsolatban.

Mondj pár szót magadról, mit tanulsz, milyen


munkát végzel nálunk?


Másodéves, történész hallgató vagyok, nemrég vettem fel a média minort is mellé. Elég jól össze lehet párosítani ezt a kettőt, mivel egész rugalmas. Egy CBA-ban dolgozom, ahol árufeltöltés és kasszázás is a feladatom néha, ha sokan vannak. Korábban is dolgoztam diákmunkán nyaranta, de ez az első, ami hosszabb távú. Szeretek itt dolgozni.

 

Mit csinálsz szabadidődben az iskola és a munka mellett?


Nem sok szabadidőm van, de akkor leginkább focizok. Eljárok edzeni és olyan eseményeken is részt veszek, ahol lehet csapatban játszani.

 

Hogyan tudod összehangolni a munkavégzésed a tanulmányaiddal?


A tanulmányaim is rugalmasak, de a boltban is azok: igyekeznek mindig úgy beosztani, hogy minél többet tudjak menni. Mostanában leginkább péntektől vasárnapig dolgozok, szünetekben akár minden nap vagy ahogy kellek.

 

Hogy érzed, a munka fejlesztett valamit a jellemeden? Mit tanultál, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet a jövőben?


Sok mindenben fejlesztett ez a munka: sokkal közvetlenebb vagyok az emberekkel. Ha bejönnek, sokszor megkérdezik, merre találnak valamit vagy akciókról érdeklődnek, így ismeretlen emberekkel is tudnom kell beszélni.

 

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget? Hogyan érzed, milyen tulajdonságoknak kell érvényesülnie, hogy valaki élvezzen egy ilyen pozíciót?


Főleg fiúknak ajánlanám, habár itt csak én vagyok fiú, a többiek lányok. A fizikai erőnlét lényeges, amikor áru érkezik. Egyébként elsősorban azoknak ideális, akik jól tudnak érvényesülni, kommunikálni, mindenkivel szót értenek és képesek kedvesen mosolyogni. Mindez nem csak a vevőkkel, hanem a munkatársakkal kapcsolatban is fontos. Közösen használunk eszközöket, amik miatt időnként egyeztetni szükséges, váltott műszaknál pedig át kell tudni venni a megkezdett munkát.

 

Mi a véleményed a Meló-Depóról?

 

Meg vagyok vele elégedve, dolgoztam másik diákszövetkezetnél is, de ott nem voltam sokáig. Szerintem minden megfelelően működik, megkapok itt mindent, ami kell.


Köszönjük, hogy válaszoltál a kérdésekre, még egyszer gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Ha szeretnél egyszer Te is a hónap dolgozója lenni, akkor nézz szét munkalehetőségeink között és jelentkezz mielőbb!


További híreink
Retro trendek eredete, avagy visszatérés az alapokhoz!
október 30.
7 perces olvasmány

A retro az új mainstream, mutatjuk melyik régi cuccok pörögnek jelenleg a legjobban!
Tényleg szükséges élethosszig tanulni?
május 13.
5 perces olvasmány

Nem szükséges, talán inkább elkerülhetetlen, és minden képpen hasznos. Nem feltétlen az iskolapadban ülve, hanem inkább az élet adta lehetőségeken és élményeken keresztül.
Hasznos a hasztalan, avagy restség pánik karanténban
április 12.
4 perces olvasmány

Ne legyen bűntudatunk, ha szórakozni szeretnénk, nem vagyunk lusták, ha pihenünk egy kicsit és nem kell, hogy másokhoz mérjük magunkat!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!