Minialbik, avagy hogyan használd ki jól a teret, ha pici a lakás?

Garzonban élsz, esetleg egy szobát bérelsz egy lakásban másokkal együtt? Kicsi terek, sok holmi, nem tudod mit hova tegyél. Mindig csak azt érzed, hogy egyre kevesebb hely maradt? Hoztunk néhány ötletet, tippet, hogyan használhatod ki a legmegfelelőbben a teret, ha pici helyen élsz. Lássuk hát!

Térelválasztó, ami egyben könyvespolc, virágállvány, de fiókos szekrény is

A bútorboltok kínálatában nagyon népszerűek az alábbi polcos elemek, amiket különböző színekben, méretben megtalálhatsz. Használhatod térelválasztóként, könyvespolcként, de kosarakkal, fiókokkal komód is varázsolható belőle

Többfunkciós kanapé

Az ággyá alakítható kanapé, aminek ágyneműtartója is van, nagyon praktikus tud lenni. Gondolj csak bele! Átmennek a haverok vendégségbe, a kanapén összegyűlve beszélgethettek, majd amikor elmentek, kinyitod a kanapét, máris egy nagyobb ágyad lesz, amin kipihenheted a fárasztó napokat. Bónusz, ha ágyneműtartós, hiszen rengeteg holmit el tud nyelni.

Használj tükröt!

Ha az egyik sarokba teszel egy egész alakos tükröt, azzal nem csak a reggeli készülődést tudod magadnak megkönnyíteni, de a tér is nagyobbnak fog tűnni. 

Világos színek

Minél világosabb a szoba, a falak, a bútorok, a kiegészítők, annál nagyobbnak fog hatni a tér. Ezért igyekezz elkerülni a sötét, komor színeket. 

Zárt bútorok

Érdemes fiókos szekrényeket, komódokat választani, amikbe sok hely van, elrejti a rengeteg könyvet, ruhát, holmit. Csak te fogod tudni, hogy mennyi sok mindent rejt, kívülről egy rendezett lakás, szoba fogja fogadni a vendégeket és téged is, amikor hazaérsz. 

Nehéz kis helyen élni, de nem lehetetlen, csak egy kis kreativitásra van szükség, gyűjts ötleteket és valósítsd meg minél hamarabb, hogy kényelmesen elférj a kuckódban. 


További híreink
Május hónap dolgozója: Batári Kitti
június 27.
1 perces olvasmány

A májusi hónap dolgozója címet Batári Kitti nyerte el, aki a Magyar Telekom Nyrt-nél dolgozik. Most pedig elmesélte nekünk, hogy milyen a légkör a cégen belül, milyen tapasztalatai vannak...
„… Mit mondok majd először is Kedvest, szépet neki?”
május 02.
2 perces olvasmány

Anyák napja közeledtével nem is tudjuk, hogyan hálálhatnánk meg azt a végtelen mennyiségű szeretetet és gondoskodást. Összegyűjtöttünk néhány anyák napi programot május első vasárnapjához közeledve.
Bikinire fel: a Depósok kedvenc strandjai
június 29.
6 perces olvasmány

Itt a nyár és a strandszezon, mindenki vízpartra vágyik a hőségben. De a nagy kérdés hova?
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!