A hónap dolgozója Miskolcon: Sándor Bence

A hónap dolgozója egy miskolci tagunk lett, Sándor Bence!

Bence kitartó és megbízható, rugalmas munkatársunk, akinek a munkájára mindig lehet számítani. Két éve lett a csapat tagja, most pedig mesél eddigi tapasztalatairól és arról, hogy hogyan tudja a munkát összeegyeztetni a sulival és a hobbijaival. Az is kiderül, kinek ajánlja ezt a munkalehetőséget.

 

Mondj pár szót egy kicsit magadról, mit tanulsz, milyen munkát végzel nálunk?

Sándor Bence vagyok 21 éves. Jelenleg tanulok. Érettségi után elvégeztem két villamosipari szakmát, és az idei évben sikeresen felvettek a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karára mint villamosmérnök. Augusztus végén lesz a 2. évfordulója, hogy bekerültem a Telekom műszaki L1 csoportjába.

 

Mit csinálsz, amikor nem dolgozol? Milyen hobbijaid vannak?

Sok időt fordítok a munkára, de szerencsére sikerült megtalálnom azt az arany középutat, hogy mellette tanulni is tudjak, és hozzam a jó eredményeket.

Munkaidőn kívül igazából mindent csinálok, ha lehet így fogalmazni. Nagyon szeretem a sportokat. 10 éves koromtól kezdve 8 évet karatéztam, de azt sajnos érettségi időszakban abba kellett hagynom időhiány miatt. Végül kerestem helyette mást. Ezután 2 évet szertornáztam az iskolai csapatban, most pedig biciklizek hosszabb távokat, akár munka után is levezetésképpen. Ezek mellett barkácsolni is nagyon szeretek, és paprikákat nevelek.

 

Mennyi idő marad ezekre a munka és az iskola mellett?

Az idő ebből a szempontból szerintem nem annyira fontos, hogy munkán kívül mire mennyi időm marad. Mivel én adom le a beosztásigényemet, így a többi teendőmet is ehhez igazítom, szóval ez a részemről nem jelent gondot.

 

Telefonos operátorként dolgozol nálunk, azért ez egy felelősségteljes munka. Hogyan éled ezt meg? Szereted ezt csinálni?

Jelenleg műszaki L1-en dolgozok. Az elején még a gyakorlati oktatás alatt kicsit ijesztőnek tűnt, de utána idővel hozzászoktam a rendszerekhez, és megtanultam kezelni a különböző ügyféltípusokat. Rájöttem, hogy annyira nem nehéz, mint amilyennek tűnik.

 

Korábban már voltak hasonló tapasztalataid? Miért ezt a munkát választottad?

Korábban már dolgoztam árufeltöltőként, és gyártósori operátorként is, de el kell, hogy mondjam, diákmunkák között a Telekom magasan vezet! Mindig olyan típusú ember voltam, aki nem akar egy irodába bezárva dolgozni, de amióta bekerültem ez a véleményem megváltozott.

 

Kiknek ajánlanád ezt a munkalehetőséget?

Ez a munka bárkinek jó lehet. Ha már valakiben van egy kicsi motiváció és annyi kommunikációs készség, hogy tudjon folyamatosan beszélni akkor már egyenes az út a telekomos munkához. A többi pedig egyszerűen tanulható.

Gratulálunk, Bence! Köszönjük a munkádat, számítunk rád a továbbiakban is! 


További híreink
Milyen munka illik hozzád?
október 28.
5 perces olvasmány

Megpróbálunk nektek egy kis segítséget nyújtani azért, hogy esetleg körvonalazódjon, hogy milyen az ideális munkahely számotokra.
Hajrá 2021!
január 06.
4 perces olvasmány

Ti is szoktatok fogadalmakat tenni újévkor?
Fesztiválajánló
április 03.
5 perces olvasmány

Nézzük is meg, milyen fellépőkkel várnak minket idén a nagy, zenei fesztiválok.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!