Május hónap Depósa nem más, mint Fekete Edina!


Milyen érzés, hogy te lettél a hónap dolgozója?

Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, nem is számítottam rá, éppen munka közben ért a telefon. 

Mondj egy pár szót magadról, hogy mit tanulsz, mit dolgozol vagy milyen munkákat vállaltál már nálunk a korábbiakban, mióta vagy velünk?

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán vagyok hallgató. Jelenleg egy varrodában segítem a meosok munkáját, de vállaltam már ad hoc feladatokat, és kipróbáltam a vendéglátást is a Meló-Depónál. Most nyáron lesz egy éve, hogy a ti csapatotokat erősítem.

Miért pont minket választottál?

Változatos álláslehetőségek miatt esett a választásom a Meló-Depó csapatára, és nem utolsó sorban mérvadó volt az is, hogy a jelentkezés után szinte azonnal munkába állhattam, nem kellett heteket várakozással töltenem. 

Suli mellett mennyire nehéz összeegyeztetni a munkával az időbeosztásod?

A szorgalmi időszak alatt is rendszeresen vállaltam műszakokat, mivel gyakran hétvégén is volt rá lehetőség. Többször előfordult, hogy suli után ugrottam be tevékenykedni, de az is megesett, hogy az órarendemet a munkához igazítottam. Számomra nem volt megterhelő a munkát és a tanulást összeegyeztetni. 

És mondd csak, ha nem dolgozol éppen, vagy nem az iskola padjait koptatod, akkor mit csinálsz éppen? Hobbid van-e esetleg?

Mikor időm engedi szívesen tevékenykedem a konyhában, leginkább főzni szeretek, de a sütés sem áll távol tőlem. Mivel dolgoztam már vendéglátásban, így az ott szerzett fortélyokat alkalmazom otthon is. 

Munka alatt kaptál-e olyan pluszt, ami előnyödre vált, vagy ismertél-e meg új embereket, barátokat?

Mivel többféle munkakörben is kipróbálhattam magam, ezért a szélesedett a látóköröm, így pontosabban meg tudom határozni, hogy mivel szeretnék és mivel nem szeretnék foglalkozni a jövőben. Minden munkahelyen, ahol megfordultam kedves és segítőkész emberekkel találkoztam, akik sok téren a segítségemre voltak, jó kapcsolat alakult ki velük.  

Mik a terveid a jövőre nézve?

Jelenleg élvezni szeretném a nyarat, a szorgalmi és a vizsgaidőszak kipihenése az elsődleges cél. Szeptembertől folytatom a tanulmányaimat és a gyakorlatot. A jövőre nézve nyitott vagyok, bízom benne, hogy sikerül elhelyezkednem egy olyan pozícióban, ahol jól érzem magam. 

Na és milyen velünk dolgozni? Elégedett voltál a munkánkkal?

Az eddigi tapasztalataim alapján nagyon segítőkész mindenki, minden problémát igyekeztek úgy megoldani, hogy mind a munkaadó, mind a munkavállaló részéről megfelelő legyen. Külön köszönöm a projektvezetőmnek, hogy mindig igyekszik a lehető legrugalmasabban megoldani a felmerülő problémát. 


További híreink
Tanulási tippek, avagy hogyan vedd rá magad a tanulásra
február 21.
5 perces olvasmány

A tanulást elkezdeni a legnehezebb, de mit kell tenned ahhoz, hogy hatékonyan is menjen ha már elkezdeni sikerült?
Március hónap Depósa nem más, mint Varga Balázs!
április 27.
1 perces olvasmány

Március hónap Depósa Varga Balázs! Ha érdekel a története, akkor kattints a linkre!
Filmkritika: Annabelle- a teremtés
augusztus 16.
1 perces olvasmány

Az Annabelle 2, amely a címe alapján egy folytatás, igazából az első Annabelle film előtörténete. Olvasd el a Depósok kritikáját:
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!