Tagságérvényesítés 2022/23 I. félév!


Újra eljött a tagságérvényesítés ideje, most se maradj le róla! (Scroll down for english version!)

Azért, hogy a 2022/23-as tanév I. félévében is dolgozhass Meló-Depós diákként, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el, hogy érvényesítened kell a tagságodat. Ha ezt nem teszed meg, akkor 2022. október 31. után, sajnos nem tudunk tovább foglalkoztatni, így elesel egy csomó jó munkalehetőségtől, pedig csak néhány perc az egész!

Tehát, ha továbbra is nappali tagozatos, aktív, vagy 25 év alatti passzív tanuló/hallgató vagy, olvass tovább!

Mivel igazolhatod a jogviszonyodat?

  • Iskolalátogatási igazolással (jogviszony-igazolás)
    - Egyetemistaként az ETR/Neptun, vagy Modulo rendszerből igényelt jogviszony igazolással, amely tartalmazza az alapadataid, az oktatási intézményed nevét, félévi aktív/passzív nappalis státuszod a 2021/22. II. (tavaszi) félévre, végzésed várható dátumát, a kiállító intézmény pecsétjét, aláírását. Az igazolás elektronikusan igényelhető, de részünkre a szkennelt, lepecsételt, aláírt példány felel meg kizárólag!

  • - Középiskolásként vagy más jellegű nappali képzéses intézmény tanulójaként a KRÉTA rendszer által kiállított jogviszony igazolás, amely tartalmazza az alapadataid, az oktatási intézményed nevét, nappali tagozatos státuszod a 2022/23. évre, végzésed várható dátumát és a kiállító intézmény pecsétjét, aláírását.
    - Meló-Depó formanyomtatvánnyal, melyet e-mailben csatolunk. 
    Amennyiben saját igazolásunkkal igazolod a jogviszonyodat, úgy kérjük, hogy a mellékelt nyomtatványt juttasd el az iskolád részére. Az iskola által kitöltött, aláírt igazolást pedig továbbítsd részünkre.
  • 2022/23 I. (őszi) félévre ellátott diákigazolvány bemutatásával személyesen, ügyfélszolgálatunkon.


Hogyan érvényesítheted a tagságod?

E-mailben/postán:
Továbbra is elfogadjuk e-mailben/postai úton megigényelt és megkapott igazolásokat, illetve a személyesen átvett, majd beszkennelt iskolalátogatási és jogviszony-igazolásokat. Az oktatási intézménytől kapott e-mailt lehetőség szerint a melléklettel és az eredeti tartalommal együtt továbbítsd az igazolas@melo-depo.hu részére! Az általad beszkennelt igazolásokat is az igazolas@melo-depo.hu email címre várjuk.
Postai küldés esetén levelezési címünk: 6722 Szeged, Vitéz utca 22. Amennyiben van rá módod, jogviszony-igazolásod igénylésekor megadhatod irodánk postai címét, így az igazolás közvetlenül hozzánk érkezik meg.


Személyesen:
Amennyiben nem megoldható, hogy emailben küldd el részünkre a jogviszony-igazolást, akkor a diákigazolványodon lévő 2022/23. I. (őszi) félévre érvényes matrica bemutatásával is meghosszabbíthatod a tagságodat. Ezt azonban, csak ha személyesen behozod, akkor tudjuk elfogadni.


A jelenlegi helyzet ellenére mi továbbra is igyekszünk Nektek minél több munkalehetőséget kínálni, hiszen tudjuk, sok diákunknak a mindennapokban ugyanúgy, sőt talán még nagyobb szüksége van erre, mint eddig. Partnercégeink és természetesen mi is fokozottan figyelünk a megfelelő higiéniai előírásokra, intézkedésekre, mert számunkra is az egészség a legfontosabb!

Munkáinkról honlapunkon tudsz információt szerezni, valamint egy pár kattintás után jelentkezhetsz is a Neked tetsző ajánlatra: www.melo-depo.hu

Probléma esetén, kérjük, keresd fel irodánkat az alábbi elérhetőségeken:
http://melo-depo.hu/irodaink!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Member!

We noticed that your Meló-Depó membership will expire next month, and you have not validated it yet. To be able to work in this semester you have to confirm that you are still an active student at full time training (or you are a passive student, but under the age of 25).

The deadline of the validation is 2022.09.30. 

How can you do this?

·         With the original student legal status certificate for the 1st semester of academic year 2022/23 from the university. You can require the certificate online. Please note, we need the original certificate.
·         By presenting your student card with the vignette for the 1st semester of academic year 2022/23 in our office personally.
Due to the epidemiological risks you can validate your membership by sending us your student legal status certificate from the university via e-mail or to our address:
Meló-Depó Iskolaszövetkezet
6722, Szeged,  Vitéz utca 22.

Please note that:

· if you choose to validate your membership with your student card, you must bring it to our office personally, sending a photo of it via e-mail is not an option.

· if you send your student legal status certificate to our address, you have to send the original one

· if you choose to send it via e-mail, please scan the original document and attach it to the e-mail, or if the University sent the certificate for you via e-mail, please forward that e-mail to us. Our e-mail address: igazolas@melo-depo.hu

If you would like to continue working, we need your original legal student status confirmation form. If you don’t validate you membership, you won’t be able to work for us after 31st October.

If you have any questions, contact us via e-mail (igazolas@melo-depo.hu)!



További híreink
Hóhelyzet: a 10 legviccesebb hóember a nagyvilágból
január 05.
2 perces olvasmány

A hóemberek megépítéséhez 80%-ban hóra van szükség, 10%-ban lelkesedésre és újabb 10%-ban pedig azokra az apróságokra, amivel díszíteni szeretnétek őket.
Karácsonyi társasjátékok az egész családnak
december 19.
3 perces olvasmány

Most olyan játékokat fogunk felsorakoztatni, melyek akár ajándéknak is jók.
Nyelvtanulás felnőtt fejjel
június 20.
4 perces olvasmány

Egy idegen nyelv elsajátítása még az iskolában sem egyszerű, pláne felnőtt fejjel munka mellett.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!