Hóhelyzet: a 10 legviccesebb hóember a nagyvilágból

Most újra lehullott a hó, így kisgyerekek tömegei árasztják el az udvarokat, hogy hóembert építsenek. Ebből a mókából természetesen a felnőttek sem maradhatnak ki, ezért összeszedtünk nektek 10 vicces hóembert, amit ti is nyugodt szívvel kipróbálhattok otthon.


A hóemberek megépítéséhez 80%-ban hóra van szükség, 10%-ban lelkesedésre és újabb 10%-ban pedig azokra az apróságokra, amivel díszíteni szeretnétek őket.

 

Az első tippünk segítség lehet, hogyha a frászt szeretnéd hozni a testvéredre másnap reggel:Persze előfordulhat, hogy ezután az akció után nem sokáig marad épségben a fárasztó munkával felépített csoda.

 

Biztosan nem maradhat ki a sorból az egyetemisták kedvence, az alkoholista hóember:


Persze előfordulhat, hogy szegény hóember a sok ivászat után a lehető legfurcsább pozíciókban képes lepihenni:

Viszont abban biztosak vagyunk, hogy ilyenkor nem a legjobb ötlet kocsikázni:Sajnos, az alkoholmámoros kocsikázás hatására bárki könnyen elveszítheti a fejét:Persze, ha odafigyelnek a mértékre, az italozással sincs probléma. Elvégre a hóembereknek is szabad vakációzni:Sőt, azt sem tiltja nekik semmi, hogy szórakozásképpen hóangyalt készítsenek:Természetesen a modern technika a hóemberek világába is beférkőzött:Azonban ebben a világban is bátran lehetsz önmagad:Viszont, ha elfogadsz tőlünk egy apró jó tanácsot…

…akkor nem a folyton morcos szomszéd kertjében építed fel a hóembered…

…mert könnyen baleset érheti:Reméljük sikerült megfelelő motivációt biztosítanunk ahhoz, hogy ne csak a meleg szoba ablakából figyeljétek a havazást. Jó szórakozást kívánunk!


 Képek forrása: www.pinterest.com, www.pixabay.com

További híreink
Trend, amivel csak nyerni lehet – Bőrápolás okosan
július 07.
5 perces olvasmány

Kortól és nemtől függetlenül, mindannyiunk bőre hálás lenne egy kis odafigyelésért.
Szilveszteri (bal)esetek – ne igyon, aki nem bírja!
január 03.
5 perces olvasmány

Az alábbi történetek valós eseteken alapulnak, a szereplők nevét a személyi jogok védelme miatt megváltoztattuk, vagy eltüntettük, vagy nem is tudtuk.
Színházi ajánló – ezeket az előadásokat ne hagyd ki az évadban!
március 26.
4 perces olvasmány

Március 27-én ünnepeljük a Színházi Világnapot.
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!