Tagságérvényesítés 2020/21 II. félév

Azért, hogy a 2020/21-es tanévben/ II. félévben is dolgozhass Meló-Depós diákként, nagyon fontos, hogy ne felejtsd el érvényesíteni a tagságodat.

Ha ezt nem teszed meg, akkor 2021. március 31. után, sajnos nem tudunk foglalkoztatni, így elesel egy csomó jó munkalehetőségtől, pedig csak néhány perc az egész! 

Tehát, ha továbbra is nappali tagozatos, aktív, vagy 25 év alatti passzív tanuló/hallgató vagy, olvass tovább!


Mivel igazolhatod jogviszonyod?

Iskolalátogatási igazolással (jogviszony-igazolás)

A jogviszony-igazolásnak tartalmaznia kell az alapadataid, az oktatási intézményed nevét, félévi aktív/passzív nappali státuszod a 2020/21. II. (tavaszi) félévre, végzésed várható dátumát, a kiállító intézmény pecsétjét, aláírását (ETR/Neptun rendszeren keresztül igényelt igazolásokon mindezek megtalálhatóak) Az igazolás elektronikusan igényelhető, de részünkre a szkennelt, lepecsételt, aláírt példány felel meg kizárólag.Amennyiben más jellegű képzésben veszel részt, úgy kérjük, hogy a Meló-Depós iskolalátogatási nyomtatványt juttasd el elektronikusan az iskolád részére (e-mailben küldjük, ha kérsz)!


Az iskola által kitöltött, aláírt igazolást pedig továbbítsd részünkre. (Javasoljuk, hogy ellenőrizd le a kért adatokat a kiállított igazoláson, hogy elkerüljük az adminisztrációs problémákat.)

Matricával

2020/21. II. (tavaszi) félévre érvényes matricával ellátott diákigazolvány bemutatásával személyesen, ügyfélszolgálatainkon (a jelenlegi korlátozások szerint ügyfélszolgálataink 2021.03.08-22 között nem üzemelnek, így ez az érvényesítési lehetőség ebben az időszakban nem elérhető).

Hogyan érvényesítheted a tagságod?

E-mailben/postán:

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel továbbra is elfogadjuk e-mailben/postai úton megigényelt és megkapott igazolásokat, illetve a személyesen átvett, majd beszkennelt iskolalátogatási és jogviszony-igazolásokat. Az oktatási intézménytől kapott e-mailt lehetőség szerint a melléklettel és az eredeti tartalommal együtt továbbítsd az igazolas@melo-depo.hu részére!Az általad beszkennelt igazolásokat is az igazolas@melo-depo.hu email címre várjuk.


Postai küldés esetén levelezési címünk: 6722 Szeged, Vitéz utca 22. Amennyiben van rá módod, jogviszony-igazolásod igénylésekor megadhatod irodánk postai címét, így az igazolás közvetlenül hozzánk érkezik meg.

Személyesen:

Amennyiben nem megoldható, hogy emailben küldd el részünkre a jogviszony-igazolást, akkor a diákigazolványodon lévő 2020/21. II. (tavaszi) félévre érvényes matrica bemutatásával is meghosszabbíthatod a tagságodat. Ezt azonban, csak ha személyesen behozod, akkor tudjuk elfogadni (a jelenlegi korlátozások szerint ügyfélszolgálataink 2021.03.08-22 között nem üzemelnek, így ez az érvényesítési lehetőség ebben az időszakban nem elérhető).


A jelenlegi helyzet ellenére mi továbbra is igyekszünk Nektek minél több munkalehetőséget kínálni, hiszen tudjuk, sok diákunknak a mindennapokban ugyanúgy, sőt talán még nagyobb szüksége van erre, mint eddig. Partnercégeink és természetesen mi is fokozottan figyelünk a megfelelő higiéniai előírásokra, intézkedésekre, mert számunkra is az egészség a legfontosabb!


Munkáinkról honlapunkon tudsz információt szerezni, valamint egy pár kattintás után jelentkezhetsz is a Neked tetsző ajánlatra: http://melo-depo.hu/munkaink 

Probléma vagy kérdés esetén: http://melo-depo.hu/irodaink 


További híreink
November hónap dolgozója: Kakuk Nikolett
december 11.
1 perces olvasmány

A november hónap dolgozója Kakuk Nikolett lett, aki főként hétvégenként, illetve alkalmi munkákat végez.
10+1 ok, amiért érdemes megtanulnod táncolni
november 26.
5 perces olvasmány

Ha nem tudsz és/vagy nem szeretsz táncolni, akkor most 10+1 okot adunkk rá, hogy ezt átértékeld.
HO-HO-HO-Honnan ered a télapó?
december 21.
5 perces olvasmány

A Mikulást mindenki ismeri, de ki tudja, hogy a legenda honnan ered? Fényt derítünk a történetekre!
Mobil Depó
Értesülj az elsők között az új munkákról, kövesd a
Mobil-Depót a Facebookon is!